Földhivatalok megyék szerint - nyitvatartás, települések 
Földhivatalok
 Ma 2023. június 5. Hétfő; Fatime napja van.
  Keresés a foldhivatalok.geod.hu-n:   Keresés a teljes interneten:  Megyék:

Főváros - Budapest
Bács-Kiskun megye
Baranya megye
Békés megye
Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Csongrád megye
Fejér megye
Győr-Moson-Sopron megye
Hajdú-Bihar megye
Heves megye
Jász-Nagykun-Szolnok megye
Komárom-Esztergom megye
Nógrád megye
Pest megye
Somogy megye
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Tolna megye
Vas megye
Veszprém megye
Zala megye

Földhivatalok megyék szerint

A földhivatalok címe, nyitvatartási ideje, az illetékességi területéhez tartozó települések

A földhivatalok megyék szerint szerveződnek, a főváros - tekintettel a nagy területére és azon belül nagyon sok földrészletére - megyei szintre kiemelten szerepel. A megyék további körzetekre vannak osztva, és azok ingatlanokkal kapcsolatos ügyeit a körzeti földhivatalok intézik. Ezen az oldalon a területi felosztás szerint keresheti meg a megfelelő földhivatalt.Hirdetés:

A kiválasztott megyei vagy körzeti földhivatal oldalán megtalálja a földhivatal címét, telefonszámát, e-mail címét, és a nyitvatartási idejét. A megtalálását segíti egy nagyítható térkép, és sok földhivatal esetén az épület fényképe.

Megye kiválasztása


  Budapest Pest Megye Komárom-Esztergom Megye Győr-Moson-Sopron Megye Fejér Megye Veszprém Megye Somogy Megye Tolna Megye Baranya Megye Vas Megye Zala Megye Nógrád Megye Heves Megye Borsod-Abauj-Zemplén Megye Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Hajdú-Bihar Megye Bács-Kiskun Megye Csongrád Megye Békés Megye Jász-Nagykun-Szolnok Megye

Válasszon megyét a baloldali listából, vagy a térképen a település közelébe kattintva! Budapest Pest megyéből kiemelve, önállóan van kezelve. Ha nem a megyei hierarchia szerint akar választani, akkor megkeresheti a települést az országos, vagy megyei betűrendes mutatóban is. Választhatja azt is, hogy a nagyítható térképen keresi meg a települést, és a hozzá tartozó illetékes földhivatalokat.

Hirdetés:
Megosztás:


Google hirdetés:

Impresszum  -   Adatvédelem  -   Jogi nyilatkozat